Smart Everything Everywhere

Premieră la Romanian Testing Conference: Sunt disponibile super pachete Early Bird și de grup pentru companii din IT

No comments

Profesioniștii din HR și managerii care doresc să ofere un avantaj competitiv valoros echipei lor au la dispoziție zilele acestea pachete la prețuri speciale la Romanian Testing Conference (RTC) 2023. Acestea sunt reduse pentru o scurtă perioadă cu până la 90 euro/pachet.

Aflat la cea de-a 13 ediție, RTC este un eveniment internațional de tehnologie și testare care durează de 3 zile, are loc în Cluj-Napoca și le oferă oportunitatea participanților să învețe și să celebreze diversitatea în tehnologie, cu peste 35 de speakeri de top din peste 12 țări (US + UE).

“Introducem acum, pentru prima dată, pachetele Early Bird pentru că vrem să le oferim companiilor din IT ocazia să înscrie mai mulți angajați la eveniment. Credem că valoarea pe care echipele o pot avea dacă participă împreună e foarte mare. Am gândit în așa fel programul încât vor exista experiențe, workshopuri și teme vitale și de maxim interes atât pentru angajații entry level, cât și pentru cei mid sau seniori”, afirmă co-fondatorul RTC, Andrei Ghinescu.

Prin achiziționarea de pachete la prețuri speciale pentru echipe, reprezentanții HR le pot oferi colegilor lor oportunitatea să învețe de la experți recunoscuți în întreaga lume și să fie la curent cu cele mai recente tendințe care influențează industria și munca lor de zi cu zi.

Prin participarea întregii echipe la un astfel de eveniment, toți membrii ei au acces la informații relevante din industrie, iar fiecare tester își poate alege temele din conferințe și workshopuri care îl interesează mai mult și care îi aduc valoare.

Oportunitățile participării la Romanian testing Conference includ:

  • Acces la 10 tutoriale tehnice, adaptate la nivelul de cunoștințe al participantului. RTC acoperă teme complexe, extrem de relevante pentru testing;
  • Informații de ultimă oră din domeniu, prezentate de specialiști de top din Europa și SUA;
  • Exerciții și provocări practice care îi ajută pe participanți să-ți îmbunătățească stilul de lucru și rezultatele;
  • Dezvoltarea abilităților și vocabularului tehnic prin cele mai interesante prezentări cuprinse într-o conferință dedicată exclusiv testingului;
  • Acces la o rețea valoroasă de profesioniști și companii din domeniu;
  • O rețea sănătoasă de noi conexiuni și oportunități de carieră;
  • Acces la programul Expert Track, dezvoltat special pentru profesioniști.

RTC 2023 va reuni sute de testeri din peste 15 țări și are loc în perioada 6-8 iunie 2023 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Tema ediției este enabling change.

Detalii despre Romanian Testing Conference, pachetele cu discount pentru echipe și informații despre speakerii ediției găsiți pe www.romaniatesting.ro.