Smart Everything Everywhere

Hackathon4Health 2020

No comments

Hackathon4Health 2020

Vă invităm la cea de-a patra ediție a Hackathon4Health, un eveniment organizat și inițiat de Johnson & Johnson România, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și Societatea Studenților în Medicină din București: Hackathon4Health 2020, ediția a 4-a! Ediția de anul acesta se va desfășura online, pe o platformă dedicată.

Acesta are menirea de a susține dezvoltarea de soluții e-health pentru unele dintre cele mai importante provocări actuale de la nivel global și se va desfășura în zilele de 11 și 13 decembrie 2020.
Cum particip? – Dacă ai peste 18 ani și ești interesat să aduci soluții la provocările actuale din sistemul medical sau să eficientizezi activitățile/serviciile medicale curente, cu ajutorul tehnologiei digitale, te poți înscrie individual sau împreună cu echipa ta pentru a-ți dezvolta ideea, accesând următorul link: https://www.surveymonkey.com/r/6LQPM3S. Data limită pentru a te înscrie este 09.12.2020, ora 23:59.

Proiectele înscrise vor fi analizate de către o comisie formată din experți în eHealth și, în măsura în care au potențial, vor fi selectate spre a fi dezvoltate mai departe în cadrul Hackathon4Health 2020.

Care sunt avantajele?
• Vei avea oportunitatea de a participa la cel mai important eveniment digital în domeniul sănătății din România
• Primești suport în dezvoltarea ideii de la mentori cu experiență în domeniu
• Îți vei construi o rețea de contacte din sectorul eHealth, sănătate și furnizori servicii medicale spitalicești (mediul academic, business, industrie pharma și software, investitori etc) care îți pot facilita dezvoltarea proiectului
• Cele mai bune 3 proiecte vor primi o finanțare preseed de 5000 USD din partea Johnson & Johnson România pentru a se dezvolta mai departe. Echipele câștigătoare vor trece după concurs printr-o perioadă de mentorat de 6 luni asigurată de Johnson & Johnson România, CieH și SSMB cu experți din domeniul medical, profesioniști recunoscuți din companii prestigioase de software, dar și antreprenori care au scris istorie în domeniile lor de activitate.

Mai multe informații se pot găsi pe https://hackathon4health.umfcd.ro/